×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja Schuurman voor BNN op reis

4.02.2014 -

Katja Römer Schuurman is voor het tv-programma 3 Op Reis afgereisd naar Midden-Amerika. Dat laat BNN weten. In drie afleveringen neemt ze de kijker mee naar Nicaragua en Costa Rica. De eerste uitzending is zondagavond 9 februari te zien.


Nicaragua was nieuw voor Katja, maar met Costa Rica heeft de presentatrice een bijzondere band. ’In Costa Rica kwam ik voor het eerst toen ik begin twintig was. Ik reisde in m'n eentje en voelde me on top of the world; de wereld lag aan mijn voeten en mijn leven ging beginnen. Dat gevoel heb ik eigenlijk nog altijd als ik er terug kom.’

De presentatrice toerde onder meer op de motor rond op het vulkanische eiland Ometepe en maakte een tocht door het regenwoud.