×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja Schuurman uit de kleren voor FHM

Katja Schuurman uit de kleren voor FHM
23.04.2019 -

Katja Schuurman is opnieuw uit de kleren gegaan voor een mannenblad. De presentatrice, die meermaals in volle glorie in Playboy stond, is eind mei te zien in het tijdschrift FHM.


Katja ging uit de kleren vanwege de FHM500, waarvoor de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden geselecteerd. ‘Mijn vriend vond dat ik deze fotoshoot absoluut moest doen. Hij vindt het leuk om met me te pronken, haha. Eigenlijk was het geen optie dat ik nee zei’, zegt Katja.

De 44-jarige Katja werd in 2002 al eens door FHM verkozen tot de meest sexy vrouw van Nederland. ‘Ik vind het wel een eer dat ik gevraagd ben. Daarnaast vind ik het ook mooi om te laten zien dat je seksueel voelen niet ophoudt na je veertigste. Eigenlijk het tegenovergestelde, want ik voel me veel zelfverzekerder dan toen ik twintig was.’

De winnares van de verkiezing FHM500 wordt op 22 mei bekendgemaakt tijdens een event in The Butcher Social Club in Amsterdam.