×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja Schuurman toneel op met Thijs Römer

22.05.2018 -

Katja Schuurman staat deze zomer op het toneel met haar ex Thijs Römer. De twee zijn te zien in de theatervoorstelling Blind Date, naar de gelijknamige film van Theo van Gogh uit 1996.


Blind Date gaat op zondag 19 augustus in première in het Amsterdamse DeLaMar Theater en is daar tot en met 6 september exclusief te zien. Kaarten voor de voorstelling zijn sinds vandaag te koop, laat het theater weten.

Blind Date gaat over het echtpaar Hanna en Pom dat in een poging om om te gaan met het verlies van hun driejarig zoontje via contactadvertenties rollenspellen speelt. Het DeLaMar Theater omschrijft de voorstelling als 'een bitterzoete pas de deux voor op de zwoele zomeravond'.

Thijs Römer schreef de toneelbewerking, hij baseerde zich op het script van Theo van Gogh en de dialogen van Kim van Kooten. De voorstelling wordt geregisseerd door Ruut Weissman. Francis Sinceretti, voormalig solist van het Nationale Ballet, is te zien als ober/danser Marcel.