×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja Schuurman en haar Freek zijn getrouwd!

Katja Schuurman en haar Freek zijn getrouwd!
22.06.2019 -

Katja en Freek zijn gisteren in het diepste geheim getrouwd. Vandaag vieren de twee, op een geheime locatie in Nederland, het huwelijksfeest. Hoewel er lang gesproken werd over een locatie in het buitenland, heeft het gelukkige paar toch gekozen voor een bruiloft in eigen land.


De geheime locatie van het feest ligt op ongeveer een uur rijden van Amsterdam. Katja en Freek hebben in ieder geval een prachtig weekend uitgekozen, want voor het mooie weer hoefden de twee achteraf gezien ook niet naar het buitenland.

De prachtige bruidsjurk van Katja heeft ze samen met Fred van Leer uitgezocht in het programma Say Yes To The Dress Benelux. Haar keuze viel gelijk op de eerste jurk die ze aantrok en waarin ze zich ‘helemaal Beyoncé’ voelde.

De twee ontmoetten elkaar in zijn restaurant Guts & Glory in Amsterdam, waar Katja een hapje kwam eten. ‘Als chef maak ik vaak aan het eind van de avond een rondje langs de tafels. Ik vond het best spannend, maar binnen een kwartier na onze kennismaking hadden we het al ’ontzettend gezellig’ op het toilet’, vertelde Freek destijds over hun ontmoeting.