Katja kent geen gêne

Katja Römer-Schuurman houdt van nature al niet van verliezen, maar bij spelletjes zoals in het programma Ruben vs Katja verliest de seksbom helemaal alle gêne. "Dit soort duels halen niet bepaald het mooiste in mij naar boven", zegt ze.

Tijdens een ijshockeywedstrijd moest zelfs een meisje van 10 jaar het ontgelden. Bij de opnames van het BNN-programma schoffelde Katja tot drie keer toe het meisje onderuit. En in België liet de actrice zonder omkijken een afdruk van haar borst maken. "Ruben en ik moesten een bijzondere bonbon maken. Ik heb zonder nadenken een afdruk van mijn borst gemaakt, tot verbazing van Ruben," zegt ze in het AD.
"Zegt het woord gêne jou iets", vroeg hij me. Pas de volgende ochtend dacht ik 'moest dat nou?' In het heetst van de strijd krijg ik een soort waas voor mijn ogen", aldus Katja.
In de vorige woning van de actrice en haar man Thijs Römer, had het koppel een pingpongtafel. Met alle gevolgen van dien. "Als Thijs een paar keer een onwijze smash maakte en ik enorm op verliezen stond, dan kapte ik ermee. Ik ben geen supergoede verliezer, nee", sluit ze af met de nodige zelfkennis.