Katja Herbers mist eigen première

Actrice Katja Herbers kan maandagavond niet aanwezig zijn op de Nederlandse première van de film Weg Van Jou. Dit komt door wijzigingen in de opnameplanning van de Amerikaanse serie Westworld, meldt filmdistributeur Dutch FilmWorks.

De bekende Nederlandse actrice bemachtigt, net als Carice van Houten en Michiel Huisman, rollen in grote Hollywoodfilms en -series, waaronder Manhattan, The Leftovers en Manhunt: Unabomber. Momenteel werkt ze aan de opnamen voor HBO's serie Westworld.

'Lange tijd leek de draaiplanning haar komst naar de Nederlandse première toe te laten, maar vanwege wijzigingen bleek het voor HBO dit weekend niet langer mogelijk om toestemming te verlenen voor de reis. We hopen dat het opnameschema volgende week alsnog opties biedt om Katja naar Nederland te laten komen voor de promotie van Weg Van Jou', zegt een woordvoerster van de filmdistributeur.

Weg van jou gaat maandagavond in première in Tuschinski in Amsterdam. Katja speelt in de romantische komedie de rol van Evi Dekker, een ambitieuze dertigjarige dame uit Rotterdam die voor haar werk in Terneuzen belandt. Daar ontmoet ze schipper Stijn, een rol die wordt gespeeld door Maarten Heijmans.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen