×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja en Freek stappen volgende week in het huwelijksbootje

Katja en Freek stappen volgende week in het huwelijksbootje
13.06.2019 -

Katja Schuurman en haar vriend, chef-kok Freek van Noortwijk, stappen volgende week zaterdag in het huwelijksbootje! Waar de ceremonie gehouden wordt, is nog niet helemaal bekend. Het stel houdt nog altijd hun kaken stijf op elkaar over waar hun grote dag precies zal plaatsvinden.


Tot nu toe was de datum van het feest nog niet bekend. Katja en Freek hadden het tot dusver over ‘deze zomer’. Eerder ging het gerucht dat het huwelijksfeest in Frankrijk gevierd zou gaan worden. Wat nu in ieder geval wél bekend is, is dat de grote dag ergens op een geheime plaats in Nederland zal plaatsvinden.

Op 22 juni, de dag dat Katja en Freek elkaar het jawoord gaan geven, is het precies drie jaar geleden dat naar buiten kwam dat Katja en Freek voornemens waren te gaan trouwen. De twee hadden elkaar ruim een jaar eerder leren kennen, kort na de breuk tussen Katja en Thijs Römer, met wie ze acht jaar getrouwd was.