×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katie Price lanceert lijn van seksspeeltjes

5.08.2018 -

Katie Price komt binnenkort met een eigen lijn van seksspeeltjes. Dat schrijft Daily Star Sunday. Het 40-jarige glamourmodel hoopt met de inkomsten hiervan haar financiƫn weer op orde te krijgen.


'Katie zei tegen mij dat wanneer al het andere misgaat, seks nog altijd verkoopt', vertelt een insider aan Daily Star Sunday. 'Dat is hoe ze het gaat spelen. Ze haalt Jordan terug om haar financiën te herstellen. Ze zei dat het logisch was om weer terug te gaan naar haar oude imago. Jordan bezorgde haar roem en ze is ervan overtuigd dat Jordan haar zal redden.'

Katie zou tegen vrienden gezegd hebben dat ze zichzelf na drie huwelijken ziet als een seksexpert. Ze is dan ook van plan om speeltjes in allerlei soorten en maten uit te brengen. De onderneming moet haar uit de geldproblemen helpen. Onlangs moest Price wegens geldnood tientallen (huis)dieren de deur uitdoen en zou ze haar villa te koop gaan zetten.

Price begon haar carrière als glamourmodel onder de naam Jordan. Nadat haar televisiecarrière in 2004 van de grond kwam door haar deelname aan het realityprogramma I'm a Celebrity…Get Me Out of Here! ging ze over op haar echte naam.