×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katie Price geeft zichzelf aan bij de politie

28.07.2018 -

Omdat ze in haar auto heeft gereden ondanks de rijontzegging die ze heeft, is Katie Price naar de politie gegaan om zichzelf aan te geven. Een opmerkelijke actie van het 40-jaride model.


‘De afgelopen zes maanden waren een emotionele achtbaan voor me. Ik was er gewoon niet bij met mijn hoofd, zo erg dat ik dacht dat ik inmiddels weer mocht rijden,’ meldt Katie op Instagram. ‘Nadat ik naar een afspraak in het ziekenhuis ben gereden, kwam ik erachter dat ik mijn rijbewijs pas 8 augustus terugkrijg. Met dit op mijn geweten, heb ik de politie gebeld en heb ik mijzelf aangegeven.

Katie kreeg het rijverbod nadat ze begin dit jaar op de bon was geslingerd wegens te hard rijden. Dat was haar zoveelste overtreding, waardoor ze voor een half jaar haar rijbewijs kwijtraakte. Wat de gevolgen zijn van haar actie, is nog niet duidelijk.