Katie Melua zingt duet met Nick zonder Simon

Katie Melua is een van de zangeressen met wie Nick & Simon een duet hebben opgenomen voor hun kerstalbum. De Britse zangeres, bekend van de hit Nine Millon Bicycles, was dinsdag in Hilversum aanwezig bij de presentatie van het album Christmas With Nick & Simon.

Katie zingt samen met Nick het liedje Baby It's Cold Outside. Ze troffen elkaar voor het eerst in 2007 tijdens het soundchecken voor het TROS Muziekcafé. 'Ik dacht toen: zo'n diva slokt meteen vijftig minuten op en dan kunnen wij niet meer', weet Nick nog als de dag van gisteren. 'Maar ze gingen zitten met een gitaartje, zong één regel en dat was het. Echt heel stoer.' 

Simon heeft met voormalig The Voice of Holland-kandidate Sandra van Nieuwland het duet Christmas In Our Hearts opgenomen. Ook doet hij een duet met de Belgische Barbara Dex.

Het enige Nederlandstalige nummer op het album is Vrolijk Kerstfeest. Het kerstalbum is eveneens verkrijgbaar als kerstpakket, dat ook kerstkaarten, een kerstmuts, een kerstbal en kerststickers bevat.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen