×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katherine Heigl biedt excuses aan voor kerkhofselfies

25.06.2018 -

Katherine Heigl heeft haar excuses aangeboden voor de 'fotosessie' die ze zondag hield op een begraafplaats in Buffalo. Samen met haar man schoot ze enkele ongepaste plaatjes bij grafmonumenten, zo besefte ze na kritiek van volgers op Instagram. De actrice besloot de grappig bedoelde foto's te verwijderen.


'Ik realiseerde mij dat jullie gelijk hebben. Het was niet gepast en het was respectloos en ik heb ze weggehaald', aldus de 39-jarige Katherine. Naar eigen zeggen probeerde ze een moeilijk moment van zich af te zetten na een bezoek aan het graf van haar broer en dat van haar grootouders.

Op de foto's poseerde Katherine niet alleen naast de grafsteen van haar broer maar ook bij enkele andere monumenten. Haar man Josh Kelley poseerde bij zijn 'eigen' steen: hij had er een gevonden waarop zijn naam stond.