Placeholder

Kate Moss ruziet met Lindsay Lohan

Kate Moss en Lindsay Lohan zijn bekvechtend gesignaleerd in een restaurant in Londen. De ruzie zou over Kates liefje Jamie Hince gaan.

Het 40-jarige model lijkt boos omdat de actrice tijdens haar recente verblijf in Groot-Brittannië meerdere malen contact met de The Kills-gitarist heeft gezocht. Die twee kennen elkaar van een muzikale samenwerking vorig jaar.

"Lindsay en Kate hadden een grote ruzie in het Chiltern Firehouse. De mensen om hen heen merkten dat ook", vertelt een insider. "Het ging maar door en Kate leek extreem geïrriteerd over het feit dat Lindsay contact had opgenomen met Jamie. Ze vertelde dat op boze wijze ook tegen andere gasten."

Volgens de bron was Kate überhaupt niet te spreken over het feit dat de Freaky Friday-hoofdrolspeelster naar Londen is gekomen en plannen heeft om daar te blijven wonen. "Ze mogen elkaar absoluut niet en ze wist dat ze elkaar vroeg of laat zouden tegenkomen, aangezien ze allebei zoveel op stap gaan." Chiltern Firehouse is een populaire plek voor celebs in Groot-Brittannië.

Eind vorig jaar postte Lindsay wat foto's van een muziekstudio op Twitter, waarmee ze hintte op een geheim project met Jamie.. Zo plaatste ze een afbeelding van het album Satellite van The Kills met het bijschrift "#jamiehince #tomh #robbie #bigpink #studiotime."

Een dag eerder had ze Kates man ook al genoemd bij een foto van een paar versleten schoenen. "Mooie schoenen #jamiehince #thekills", schreef ze toen.