×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Kate Moss gaat volgend jaar trouwen’

‘Kate Moss gaat volgend jaar trouwen’
14.04.2019 -

Hoewel Kate Moss nog geen huwelijksaanzoek van haar vriend Nikolai von Bismarck heeft gehad, is het koppel van plan volgend jaar te trouwen. "De relatie van Kate en Nikolai gaat geweldig", vertelt een ingewijde.


De 32-jarige fotograaf is wel van plan zijn totaal niet onverwachte aanzoek groots aan te pakken. ‘Nikolai heeft vrienden toevertrouwd dat hij het goed wil doen en op een traditionele manier op zijn knieĆ«n wil gaan en in de kerk wil trouwen,’ weet de ingewijde. ‘Hij is een ouderwetse vent en hij is enorm verliefd op Kate dus wil hij het graag bezegelen met een ring.’ De twee zouden volgend jaar in de zomer in het huwelijksbootje willen stappen.

Proosten met een glaasje champagne op de grote dag zit er voor het 45-jarige model echter niet in. Het voormalig feestbeest gaat sinds 1,5 jaar nuchter door het leven, dit zou komen door de positieve invloed van Nikolai.