×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Middleton weer aan de slag

Kate Middleton weer aan de slag
28.09.2018 -

Het zwangerschapsverlof van de hertogin van Cambridge is voorbij. De vrouw van prins William gaat 2 oktober op bezoek bij Sayers Croft Trust Forest School en de Wildlife Garden in Paddington.


De afgelopen maanden was Kate wel aanwezig bij enkele koninklijke aangelegenheden, maar het bezoek aan de school is het eerste officiële bezoek sinds april. Op 23 april beviel ze van haar derde kind. Deze prins Louis is op 9 juli gedoopt.

Kate bezoekt in Paddington beide locaties en spreekt met de instructeurs en leraren 'over het gunstige effect dat leren in de buitenlucht en de natuur op de geestelijke gezondheid, het welzijn en de ontwikkeling van kinderen kan hebben'.

Sayers Croft bestaat al sinds 1939 en geeft voorlichting aan jongeren over het plattelandsleven. De Wildlife Garden in Londen is een coproductie tussen de Westminster City Council en Ruth Willmott Associates en omvat een eetbare tuin en een bostuin.