×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Middleton openhartig over gezinsuitbreiding

Kate Middleton openhartig over gezinsuitbreiding
16.01.2020 -

Het gezin van prins William en zijn vrouw Kate Middleton is met de drie kinderen Louis, George en Charlotte compleet. Prins William wil niet nog meer kinderen, zou Kate woensdag hebben gezegd tegen belangstellenden tijdens een bezoek aan Bradford.


In gesprek met een royaltyfan, die de hertogin na iedere geboorte een felicitatiekaartje stuurde, onthulde de 38-jarige Kate dat het onwaarschijnlijk is dat haar gezin in de toekomst nog wordt uitgebreid met een vierde kindje.

‘Ik denk niet dat William nog meer kinderen wil’, zei de vrouw van William volgens People. Vorig jaar gaf de hertogin van Cambridge nog toe dat kleine kinderen haar al snel doen denken aan gezinsuitbreiding. Ze smelt bij het zien van baby’s.

De hertog en hertogin van Cambridge traden woensdag voor het eerst in het openbaar na een tumultueuze week waarin de kwestie rondom prins Harry naar buiten kwam. Daar lieten ze volgens omstanders niets van merken.

Lees ook:

ZIEN: Alle vakantiefoto’s van Wendy en Erland op CuraƧao

Groot verdriet voor Hans van Willigenburg

Foto’s: Een vrolijke Meghan voor het eerst gespot in Canada