×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Bush drie dagen in watertank

23.06.2014 -

Kate Bush heeft drie dagen doorgebracht in een Britse filmstudio, voor beelden die worden vertoond tijdens haar concerten in Londen in augustus. De zangeres zat drie dagen in een watertank.


De 55-jarige Bush doet binnenkort voor het eerst sinds 1979 een reeks concerten. Ze doet 22 optredens in de Hammersmith Apollo. Volgens een insider wil Bush er een onvergetelijke ervaring van maken en maakt ze daarom gebruik van special effects en filmopnamen. Tijdens de show is op een gegeven moment te zien hoe de zangeres in de zee drijft en gered wordt door een helikopter. Dit werd gefilmd in de Pinewood Studios, waar een speciale watertank is die zeegolven nabootst, aldus Mirror.
Er kwamen bij de filmopnamen vijf duikinstructeurs aan te pas om het zwemavontuur zo goed mogelijk te laten verlopen. De filmcrew wist overigens te melden dat de stem van Kate Bush nog even indrukwekkend is als voorheen.
De concertreeks was in maart in een mum van tijd uitverkocht.