×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Beckinsale in ziekenhuis

Kate Beckinsale in ziekenhuis
28.01.2019 -

Kate Beckinsale is dit weekend in het ziekenhuis opgenomen. Een cyste op haar eierstok was gesprongen, zo maakte de actrice zelf bekend op Instagram.


'Ik ben er nu achter dat een gesprongen cyste erg veel pijn doet en dat ik van morfine ga huilen', aldus Kate bij een foto waarop ze een verdrietig gezicht trekt. Ze schrijft daarbij dat ze dankbaar is voor iedereen die voor haar heeft gezorgd tijdens haar opname.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kate Beckinsale (@katebeckinsale) op

De actrice kreeg een hoop beterschapswensen uit Hollywood. Onder meer Isla Fisher, Courtney Love en Natalie Imbruglia lieten van zich horen. Een fan die Kate sterkte wenste maar zichzelf tussen al die sterren 'niemand bijzonders' noemde, kreeg een lief berichtje terug van de actrice: 'Niemand is niemand bijzonders. Hartelijk dank. Xx'.