×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Karen Damen heeft liposuctie laten doen

Karen Damen heeft liposuctie laten doen
4.10.2017 -

Net zoals na elke aflevering van ‘Gert Late Night’ op VIER duikt James Cooke het bed in met een van de gasten. Deze keer was het de beurt aan ex-K3'er Karen Damen. 'Ik weet niet wat ik je moet vragen. Kan je mij niet met iets choqueren?,' vroeg de presentator.


Een openhartige Karen vertelt onder meer over haar miskraam in 2008 en het verlies van haar grootouders waarbij ze het even erg moeilijk krijgt. 'Dat is bijna tien jaar geleden en ik heb er nog elke dag verdriet van,' vertelt ze openhartig. 

 
(Foto: Still video)

'Ik heb ooit, om mijn grootmoeder te schetsen, een liposuctie laten doen. Ik heb dat nooit aan mijn moeder verteld, maar wel aan mijn grootmoeder. ‘Je hebt groot gelijk om dat te laten doen’, zei ze meteen. ‘Ik zou het in mijn tijd ook hebben gedaan’, besluit ze.

 
(Foto: Still video)
 

 
(Foto: VIER)

Karen zelf vond het van te voren ontzettend spannend, staat te lezen op haar Instagram.

 

Ik heb een klein beetje een groot nieuwsje! Straks in @gertlatenight @opvier #spannend

Een bericht gedeeld door Karen Damen (@karendamen) op