×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kardashians gaan pokeren voor het goede doel

11.07.2018 -

Wie weleens aan een pokertafel wil zitten met een van de Kardashian- of Jenner-zusjes of hun moeder Kris, kan nu een tafel boeken voor het If Only' Texas Hold'Em Poker Tournament. De realitysterren zijn 'te koop' bij bepaalde tafels, maar daarvoor moet wel flink in de buidel worden getast. Vanaf 2500 dollar kun je aanschuiven bij een van hen en dat bedrag kan voor een paar extra's, zoals een vip-pakket, oplopen tot 7500 dollar.


Het liefdadigheidsevenement haalt geld op voor onderzoek naar en behandeling van kanker. Voor de winnaars van het pokertoernooi liggen er vip-kaarten klaar voor concerten van The Eagles en Fleetwood Mac.

Via een filmpje op TMZ roepen Kris en Kim fans op om mee te doen. 'Hi guys, doe 29 juli mee aan het pokertoernooi en schrijf je in! Mam, weet jij eigenlijk hoe je moet spelen?,' zegt Kim tegen haar moeder. 'Poker? Welnee! Dus dat wordt lachen.'

De reality-familie gaan er ook beelden filmen voor een aflevering van Keeping Up With The Kardashians.