Kanye West wil niet trouwen

Kanye West heeft helemaal geen plannen om zijn vriendin Kim Kardashian ooit ten huwelijk te vragen. De rapper vindt trouwen 'ouderwets'. Dat laat een bron weten aan RadarOnline. "Kanye vertelt aan vrienden dat hij haar nooit ten huwelijk zal vragen. Hij ziet er de noodzaak niet van in om hun relatie 'officieel' te maken."

De muzikant ziet zichzelf en zijn vriendin toch al als 'partners'. En daarbij noemt hij het huwelijk niet meer van deze tijd. "Hij vindt ook niet dat ze moeten trouwen vanwege hun dochter North." Volgens de insider heeft Kim helemaal geen moeite met de beslissing van haar lover. "Het heeft even geduurd voordat ze haar privacy zo ging waarderen en ook het idee dat ze niet meer een enorme bruiloft krijgt heeft even gekost, maar ze vindt dat nu oké dankzij Kanye."

Daarnaast zou Kim zich schamen voor het feit dat haar sprookjesachtige huwelijk met Kris Humphries zo snel op de klippen is gelopen. De insider verklapt ook dat Kim tegenwoordig steeds meer haar eigen weg gaat en zich iets minder aantrekt van haar familie. "Een deel van hen wil wel dat Kim gaat trouwen, maar ze accepteren haar beslissing steeds meer."

Onlangs ging er er nog geruchten dat Kanye liever vandaag dan morgen met Kim wil trouwen. Het zou juist Kim zijn die de boot een beetje af wil houden. Zij is al twee keer getrouwd.