×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye West verrast jarige Kim Kardashian

Kanye West verrast jarige Kim Kardashian
21.10.2018 -

Kim Kardashian viert zondag haar 38e verjaardag. De realityster werd zaterdag al verrast door haar man Kanye West met grote bloemenarrangementen door de hele kamer. Voor de gelegenheid speelde hij ook piano voor zijn vrouw.


'Je bent prachtig. Ik zal dingen blijven maken die uiten hoe mooi jij van binnen en van buiten bent en hoeveel ik houd van jou en onze familie', twitterde Kanye bij een filmpje van zichzelf achter de piano omgeven door rode plukken bloemen.

Ook Kim postte een video van het moment op Twitter. 'De mooiste verjaardagsbloemen ter wereld!!!!! Ik heb de liefste en meest creatieve man! Bedankt lieverd ik houd zoveel van je!!!'. Hierop reageerde Ye, zoals Kanye zich tegenwoordig noemt, met: 'ik houd zoveel van je'.