×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye West in het ziekenhuis

22.11.2016 -

Kanye West is ter observatie opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. De politie zou maandagmiddag een melding binnen hebben gekregen over een medisch noodgeval.


CBS News meldt dat het niet ging om een misdrijf, maar dat Kanye voor zijn eigen veiligheid en gezondheid zou zijn meegenomen. Eerder maandag maakte concertorganisatie Live Nation bekend dat de resterende optredens van zijn Life Of Pablo-tournee werden afgelast wegens oververmoeidheid van Kanye.

De muzikant maakte bij zijn laatste optreden een verwarde indruk. Hij hield tijdens een optreden in San Francisco een betoog waarin hij onder meer Jay Z en Beyoncé aanviel en de gekozen president Donald Trump steunde. Hij werd daarop uitgejouwd door zijn publiek.

Kim Kardashian heeft wat haar eerste publieke optreden sinds de overval zou zijn geweest afgezegd. De realityster liet maandagavond op het laatste moment verstek gaan op het Angel Ball in New York om zo snel mogelijk bij haar echtgenoot Kanye West te zijn.

In verschillende media wordt gesuggereerd dat Kanye het moeilijk heeft met het verwerken van de overval op zijn vrouw Kim Kardashian. Zij werd vorige maand in Parijs door gewapende mannen bedreigd, gekneveld en opgesloten.