Kanye West geeft toespraak op Harvard

Kanye West heeft zondag een toespraak gegeven op Harvard. De rapper filosofeerde op de Harvard Graduate School of Design onder meer over creativiteit en leiderschap, schrijft blogger Archinect.

"Ik wil jullie iets vertellen. Ik geloof echt dat de wereld door design kan worden gered", zei West (33) tegen de jonge architecten en ontwerpers. Vervolgens praatte hij over zijn merk DONDA, over zijn gesprekken met Oprah Winfrey en over managers die creativiteit tegenwerken en bang zijn voor ideeën.

West verzorgde de lezing samen met Virgil Abloh, creatief directeur van DONDA. Verloofde Kim Kardashian was eveneens aanwezig bij de speech. De trotse realityster zette een foto van West op Instagram. "Mijn schatje geeft een toespraak bij de Harvard Graduate School of Design", schreef ze erbij.

West had ook nog een leuke verrassing voor de studenten in petto. Hij nodigde ze uit om allemaal naar zijn show in Boston van zondagavond te komen. "Als jullie komen kijken, word ik daar wel een beetje onzeker van, omdat ik voor architecten optreedt", grapte hij. "Het podium is niet helemaal perfect."