×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye West gaat werken met Nederlandse kunstenaar

Kanye West gaat werken met Nederlandse kunstenaar
5.09.2018 -

Kanye West gaat samenwerken met de Nederlandse kunstenaar Joep van Lieshout. De Amerikaanse rapper is groot fan van zijn werk en bracht daarom dinsdag een bezoek aan zijn atelier in Rotterdam. Daar spraken de twee over een samenwerking, zo bevestigt Van Lieshout.


Kanye werd dinsdag gespot in Rotterdam en Amsterdam, zo bleek uit diverse meldingen op sociale media. Wat de reden voor zijn bezoek aan Nederland was, werd echter niet duidelijk.

Van Lieshout is bekend van spraakmakende kunst als de Domestikator, die bestaat uit rode gebouwtjes met deuren en ramen, maar ook gezien kan worden als een 'op zijn hondjes'copulerend paar. De Domestikator werd geweerd bij een buitententoonstelling van het Louvre in Parijs. Een ander kunstwerk, Funky Bones, speelde een belangrijke rol in de film The Fault In Our Stars.