×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye West brengt Thanksgiving door in ziekenhuis

24.11.2016 -

Kanye West zal de Amerikaanse feestdag Thanksgiving donderdag doorbrengen in het ziekenhuis. Hij werd daar maandag opgenomen met psychische problemen, volgens zijn woordvoerder veroorzaakt door slaaptekort.


Us Weekly weet te melden dat zijn vrouw Kim Kardashian, die maandagavond halsoverkop terugvloog uit New York, geen moment van Kanyes zijde is geweken. 'Kim is heel bezorgd en meelevend. Het is voor haar heel eng om hem zo te zien', aldus een bron van het blad, dat ook schrijft dat de rapper vrijwillig in het ziekenhuis verblijft. Eerder deden verhalen de ronde dat zijn opname gedwongen was.

De insider vertelt dat Kanye de afgelopen tijd bijzonder gestrest was. Niet alleen moest hij de overval op zijn vrouw in Parijs verwerken terwijl zijn Life Of Pablo-tournee doorging, maar Kim kon vanwege haar traumatische ervaring ook niet met hem meereizen. De rapper miste daardoor ook de twee kinderen van het stel, de driejarige North en Saint (bijna 1).