×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye West biedt excuses aan voor gebrek aan etiquette

Kanye West biedt excuses aan voor gebrek aan etiquette
4.12.2018 -

Kanye West heeft zijn excuses aangeboden aan de acteurs van de theaterproductie The Cher Show. Kanye West heeft genoten van de voorstelling en verontschuldigt zich voor 'zijn gebrek aan etiquette'.


Acteur Jarrod Spector merkte op dat Kanye tijdens de première van de musical maandagavond voortdurend op zijn telefoon bezig was. 'Hey Kanye, zo cool dat je er bent. Als je even opkijkt van je telefoon kun je zien dat we een show opvoeren hier. Het is onze openingsavond, dat is nogal een ding voor ons. Hartstikke bedankt', twitterde Spector maandagavond tijdens de voorstelling.

Kanye, die de première in New York bijwoonde met zijn vrouw Kim Kardashian, reageerde schuldbewust met een verklaring op Twitter. 'Aan Cher en het team van The Cher Show. De dynamiek in de relatie van Cher en Sonny zorgde ervoor dat Kim en ik elkaars hand pakten en samen 'I got you babe' zongen. Vergeef me mijn gebrek aan etiquette. We hebben zoveel waardering voor de energie die jullie hebben gestoken in het maken van dit meesterstuk.'

The Cher Show draait om het leven en de carrière van Cher. Drie verschillende actrices spelen de zangeres in verschillende fases van haar loopbaan. Jarrod speelt in het stuk Sonny Bono, de ex-man van Cher.