×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye: ‘Ik ben een superheld’

1.06.2018 -

Kanye West zegt op zijn nieuwe album Ye dat hij een bipolaire stoornis heeft. Hij claimt dat zijn aandoening geen handicap is, maar juist een superkracht.


'Het is geen handicap, ik ben een superheld', aldus Kanye over zijn mentale problemen. De rapper werd in 2016 opgenomen vanwege een mentale inzinking, volgens zijn woordvoerder destijds werd die veroorzaakt door uitputting.

West gaf donderdagavond een 'luisterfeest' waarop zijn nieuwe plaat voor het eerst te horen was. De rapper had een afgelegen ranch in Wyoming afgehuurd voor de 'album listening'. Daar liet hij op een grasveld een groot kampvuur bouwen, waar de genodigden zich om konden scharen terwijl ze luisterden naar Kanye's nieuwe muziek. Onder de feestgangers waren onder anderen Nicki Minaj, Chris Rock, Jonah Hill, 2 Chainz, Fabolous, Nas, Pusha T en Kid Cudi.

Andere onderwerpen die op de plaat aan bod komen zijn de #MeToo-beweging, zijn controversiële Twitter-tirade, zijn opmerking over slavernij, de overval op zijn vrouw Kim Kardashian en Tristan Thompson, de vreemdgaande vriend van schoonzus Khloe Kardashian.