×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanonschoten voor tweeling Charlène en Albert

10.12.2014 -

In Monaco zijn vlak na de geboorte van de tweeling van prins Albert en Charlène 42 kanonschoten afgevuurd. Na de kanonschoten was het de beurt aan de boten in Monaco om herrie te maken.


Om 19.15 uur werd de geboorte van de tweeling, een jongen en een meisje, door het hof van Monaco bevestigd. De twee kinderen zijn vlak na 17.00 uur geboren in het Princesse Grace Ziekenhuis. Het meisje, genaamd Gabriella kwam als eerste ter wereld, haar broertje Jacques werd twee minuten later geboren.

Het hof van Monaco heeft inmiddels ook laten weten dat het goed gaat met de pasgeboren tweeling en hun moeder Charlène. Prinses Stéphanie, de zus van prins Albert, is volgens de krant Nice Martin al langsgeweest bij haar pasgeboren familieleden.