×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kamervragen over het salaris van Giel Beelen

30.11.2016 -

Kamerlid Ton Elias (VVD) stelt Kamervragen over het salaris van 3FM-dj Giel Beelen. Elias wil van staatssecretaris Sander Dekker (Media) weten of het klopt dat Giel 565.000 euro per jaar verdient.


Giel is volgens weekblad Privé een van de vier topverdieners van de publieke omroep, naast Matthijs van Nieuwkerk, Paul de Leeuw en Antoinette Hertsenberg. Elias wil weten of Dekker bereid is iets te doen ''tegen een dergelijk hoog salaris op kosten van de belastingbetaler.'

Giel Beelen presenteerde op 11 november voor het laatst zijn ochtendshow op 3FM. De diskjockey was ruim twaalf jaar te horen in de ochtenduren. Domien Verschuuren volgde hem op. Giel krijgt binnenkort op 3FM een show op de vrijdag-, zaterdag-, en zondagavond. In dit programma, getiteld On Stage (VARA), geeft hij op locatie nieuw talent een podium.