×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kaj en Moise zijn een setje

Kaj en Moise zijn een setje
30.05.2018 -

Moise Trustfull doet al weken geheimzinnig over haar liefdesleven maar Weekend kan deze week onthullen dat zij al enkele weken aan het daten is met zanger Kaj van der Voort. Moise zelf wil er nog altijd niets over kwijt maar Kaj geeft eindelijk toe: 'Ik ben verliefd.'


Op een feestje deze week werden de dochter van Koffietijd-presentatrice Quinty en de voormalig boyband-zanger intiem samen gezien. Kaj fluisterde zijn vriendin lieve woordjes in haar oor, en legde zijn hand om het middel van Moise. Op vragen over haar liefdesleven wilde Moise de afgelopen weken geen antwoord geven. Haar nieuwe vriend was naar Weekend toe iets loslippiger. 'Ja er is wel iemand ja, dat klopt. We zijn aan het daten,' gaf de zanger toe. Vandaag laat hij weten dat het klopt dat hij en Moise een setje zijn.

Kaj en Moise waren deze week intiem op een feestje.

In de Weekend deze week alle foto's en het hele verhaal.

Kaj kan het prima vinden met zijn nieuwe schoonmoeder Quinty.