×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

K3’s Marthe weer vrijgezel

16.08.2018 -

Verdrietig nieuws voor K3-zangeres Marthe De Pillecyn. Haar relatie met Viktor Verhulst is na 2,5 jaar op de klippen gelopen. Dat maakten de brunette en zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst donderdag bekend via Instagram.


'Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden', schreven de twee. 'Wij hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven.'

Marthe en Vik waren sinds begin 2016 samen. De breuk komt onverwacht, twee weken geleden zwijmelde de zangeres nog volop over haar grote liefde. 'Hij maakt van mij elke dag opnieuw weer de gelukkigste vrouw ter wereld', schreef Marthe ter gelegenheid van Viks verjaardag.