×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

K3’s Josje stuurt niet aan op vertrek

26.03.2013 -

De geruchten dat Josje Huisman uit de Vlaamse meidengroep K3 te zou willen vertrekken, zijn volgens een woordvoerder van K3 uit de lucht gegrepen.


 Een medewerker achter de schermen van K3 vertelt in het Vlaamse blad Dag Allemaal: ’Het is alsof Josje Studio 100, en dan vooral haar ex Gert Verhulst, uitdaagt. Zo van: ’Ontsla me dan, he!’ Ze lijkt daar echt op te azen.’ Gert Verhult staat aan het hoofd van het productiebedrijf.

Josje verscheen onlangs met haar vriend Johnny de Mol op een première met onder meer een gewaagde neuspiercing. Dat was voor velen meteen aanleiding om te veronderstellen dat de blondine uit was op haar ontslag. Ze zou dat op deze manier doen omdat ze niet zelf durft op te stappen bij het meidengroepje.