×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

K3-Klaasje onthult haar relatiegeheim

K3-Klaasje onthult haar relatiegeheim
4.06.2019 -

Hoewel haar collega Marthe De Pillecyn al twee relaties zag sneuvelen sinds het begin van haar K3-avontuur in 2015, is de Nederlandse Klaasje Meijer wél nog altijd samen met haar geliefde Max. Aan Weekend verklapt ze haar geheim voor een goede relatie.


Toen Klaasje begon aan het grote avontuur studeerde de liefde van haar leven nog in Londen, maar inmiddels werkt Max bij een advocatenkantoor
in Amsterdam. Klaasje woonde zelf in Amsterdam en studeerde daar aan het conservatorium, maar verhuisde voor K3 naar Antwerpen, ver weg van haar vriend, die in Rotterdam woont. Samenwonen met Max is door haar werk dus niet mogelijk. Toch lijkt de afstand het geheim van hun relatie te zijn. ‘Ik denk dat we elkaar toch wel drie nachten per week zien. Dat is nét genoeg om het goed te houden en dat houdt het ook een beetje spannend’, onthult Klaasje.

Dat Klaasje voor haar werk in Antwerpen woont, vindt ze geen enkel probleem. Sterker nog: ze heeft het daar prima naar haar zin. ‘Ik voel meer connectie met Nederland dan met België, dat blijft gewoon zo. Maar ik vind België ontzettend leuk om te werken. Ik heb er veel lieve mensen ontmoet en op de momenten dat ik in België woon, ben ik daar echt gelukkig’, besluit de zangeres.