×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

K3-Klaasje en vriend zetten grote stap in relatie

K3-Klaasje en vriend zetten grote stap in relatie
4.02.2020 -

Voor haar werk woonde K3’s Klaasje in Antwerpen, terwijl haar vriend Max in Nederland woont en werkt. Toch heeft de zangeres België nu vaarwel gezegd en is bij haar vriend ingetrokken.


Klaasje heeft het naar eigen zeggen erg naar haar zin in haar nieuwe woonplaats Rotterdam. ‘Het is fijn om naast Max wakker te worden’, laat ze aan het Vlaamse weekblad Dag Allemaal weten. Het samenwonen met haar vriend bevalt haar prima. ‘Soms is hij pas na middernacht thuis en dan wacht ik hem op met een kopje thee. Dan ben ík weer laat en doet hij dat voor mij.’

Toch zien de twee elkaar niet veel. Klaasje staat regelmatig op de bühne en haar vriend is druk met zijn advocatenbestaan. ‘Hij heeft een drukke baan, want hij werkt op de Zuidas en is van maandag tot en met vrijdag lang bezig’, liet Klaasje eerder al aan Weekend weten. ‘Daarom ­proberen we zo vaak mogelijk samen iets leuks te doen. Uit eten, sporten of een ­museum bezoeken’, vertelt ze nu.

Ook interessant:

Chantal Bles en gezinnetje hebben iets heel bijzonders te vieren

ZIEN: Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy zetten huis te koop

Oeps: Déze BN’ers maakten een slippertje