×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Juvat Westendorp en vriendin zetten punt achter relatie

Juvat Westendorp en vriendin zetten punt achter relatie
7.11.2019 -

Juvat Westendorp gaat weer als vrijgezel door het leven. De danser en zijn vriendin Kimberly Maasdamme hebben na een jaar een punt achter hun relatie gezet.


Juvat Westendorp en The Voice-kandidaat Kimberly Maasdamme zijn sinds kort uit elkaar. De reden van de breuk? Het werkte toch niet helemaal. De twee besloten daarom als vrienden uit elkaar te gaan en hebben nog steeds goed contact. Dat laat de danser aan Shownieuws weten.

De twee hebben elkaar zo’n anderhalf jaar geleden ontmoet op Ladies of Soul .Ondanks dat Juvat vanaf moment één Kimberley al een geweldige verschijning vond, duurde het een tijdje voordat ze voor het eerst op date gingen. ‘We hebben na de eerste ontmoeting wekenlang met elkaar via de telefoon gesproken zonder af te spreken. Uiteindelijk leidt dat dan toch tot een afspraakje en tijdens die eerste date merkte ik dat ik haar leuker vond dan gewoon’, liet hij destijds weten.

Lees ook:

Tim Hofman openhartig over relatiebreuk met vriendin

Jaimie Vaes zat niet op roze wolk: ‘Komst van Lío was niet gepland’

Beste vriendin Whitney Houston onthult: ‘Wij hebben een relatie gehad’