×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justine Pelmelay breekt voet

Justine Pelmelay breekt voet
6.06.2018 -

Justine Pelmelay heeft haar voet gebroken. De zangeres moet tot haar grote spijt zes weken rust houden. 'Ik maakte tijdens een optreden een vreselijke smak,' vertelt Justine deze week in Weekend.


Wat een heerlijke avond vol plezier en gelukkige winnaars had moeten worden, eindigde voor Justine Pelmelay deze week in een drama. De zangeres was na de verkiezing van Miss Travestie zonder enige twijfel de grote verliezer.  Justine zat in de jury van het Rotterdamse feestje en had aanvankelijk een heel gezellige avond. ’Het ging pas na afloop helemaal mis’, vertelt de zangeres nog altijd aangeslagen aan Weekend. ’Ik had de twee onderste treden van de trap die ik afliep niet in de gaten. Gewoon niet gezien! Dus ik maakte een vreselijke smak.’

Justine vervolgt het verhaal over haar hachelijke avontuur: ’Ik heb uiteindelijk tot half drie ’s nachts
in het ziekenhuis gezeten, waar al snel duidelijk werd dat mijn voet gebroken is. Vreselijk natuurlijk. Ik moet rust houden van de dokter.’ Justine, die alleen woont, is erg onthand en kan momenteel geen kant op. ’Gelukkig heb ik mijn lieve zus Elleke. Zij bood mij direct aan om zolang even bij haar te komen wonen. Ik word dus goed verzorgd. Het zal jammer genoeg wel zes weken duren voordat ik weer helemaal de oude ben’, verzucht Justine.