×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Timberlake zegt opnieuw concert af

Justin Timberlake zegt opnieuw concert af
5.12.2018 -

De stemproblemen van Justin Timberlake blijven voortduren. De 37-jarige zanger heeft opnieuw een concert moeten afzeggen, meldt Billboard.


Justin is niet in staat om woensdagavond op te treden in Oakland. Net als bij vorige afzeggingen moedigt concertorganisator Live Nation fans aan om hun kaartje niet weg te doen. Deze zijn namelijk nog steeds geldig op 15 maart wanneer Timberlake zijn concert inhaalt.

De voormalig *NSYNC-zanger moest eind oktober voor het eerst een optreden schrappen van zijn Man of the Woods-tournee. Daarna volgden afzeggingen voor shows in Buffalo, Tacoma, Los Angeles, Phoenix, Las Vegas, Fresno en Portland. Deze maand staan er nog zeven concerten op de agenda. Het is (nog) onbekend of deze wel doorgaan.