×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Timberlake moet van artsen via briefjes ‘praten’

Justin Timberlake moet van artsen via briefjes ‘praten’
8.11.2018 -

Vervelend nieuws voor Justin Timberlake en zijn fans. De zanger kampt nog steeds met problemen aan zijn stembanden, waardoor hij genoodzaakt was twee van zijn Man Of The Woods shows in Amerika af te zeggen. Eerder al moest Justin een show in Madison Square Garden in New York afzeggen.


Omdat hij van zijn artsen niet mag praten om zijn stem rust te geven, 'praat' de zanger nu via briefjes waarop hij schrijft wat hij wil zeggen. Zo was hij onlangs te gast bij zijn goede vriend Jimmy Fallon in diens late night show, samen met echtgenote Jessica Biel. Fallon en Biel deden een wedstrijdje wie van hen Justin het beste kent, door vragen te beantwoorden die de zanger op papier had geschreven. En met succes, want het 'interview' leverde bijna 7,5 miljoen views op.

Ook kondigde Justin zijn boek Hindsight via meerdere geschreven boodschappen aan op Instagram.

De zanger heeft inmiddels nieuwe data aangekondigd voor de concerten die hij nu heeft moeten afzeggen.