×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Timberlake: Jessica heeft me veranderd

Justin Timberlake: Jessica heeft me veranderd
31.10.2018 -

In zijn nieuwe boek Hindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me vertelt Justin Timberlake openlijk over zijn eerste ontmoeting met Jessica Biel. 'Ik kreeg haar nummer niet, want het was niet het juiste moment.'


'We waren op een surprisefeestje en stonden met een groepje mensen aan de bar te kletsen. Ik maakte een sarcastische opmerking, heel droog, maar niemand begreep het. Behalve zij, ze moest lachen. Dat was een moment waarop je je afvraagt of een persoon net zo is als jij, of ze net zo'n droog, beetje donker gevoel voor humor heeft', aldus Justin. De twee kletsten de hele avond, maar wisselden geen nummers uit.

'Ik bleef aan haar denken en was echt geïnteresseerd in haar. Ze had gewoon iets dat me greep.' In 2007 zagen ze elkaar opnieuw bij een concert van Justin, waar een vriendin haar mee naar toe had genomen. Na afloop vroeg de zanger of Jessica en haar vrienden met hem meewilden in de tourbus, wat leidde tot lange gesprekken en heel veel gelach. Toen de actrice uitstapte, durfde Justin haar nummer te vragen.

Na veel telefoontjes heen en weer, was het stel na afloop van Justins tour een maand samen, wat hen deed besluiten er echt voor te gaan. 'Ze heeft me veranderd. Ze heeft mijn hele leven veranderd.' In 2012 trouwden ze en drie jaar later verwelkomden de Timberlakes hun eerste kind; zoon Silas.