×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Theroux feliciteert jarige ex Jennifer Aniston

Justin Theroux feliciteert jarige ex Jennifer Aniston
12.02.2019 -

Het feit dat Justin Theroux en Jennifer Aniston geen setje meer zijn, weerhoudt hem er niet van zijn ex te feliciteren. 'Een fijne verjaardag voor deze krachtige vrouw', schrijft de acteur dinsdag bij een foto van de actrice. Ook noemt hij Jennifer, die haar 50e verjaardag viert, liefhebbend, aardig en grappig. 'Ik hou van jou.'


Het koppel maakte een jaar geleden bekend te gaan scheiden na een huwelijk van twee jaar en een relatie van zeven jaar. Wel gaven ze aan als goede vrienden uit elkaar te gaan. Aniston kan overigens met meer van haar exen goed door een deur. Op haar verjaardagsfeestje afgelopen weekend waren ook haar exen Brad Pitt en John Mayer te gast.