‘Justin kan niet bij fortuin Jennifer’

Jennifer Aniston hoeft niet bang te zijn dat Justin Theroux er na hun scheiding vandoor gaat met de helft van haar vermogen. Volgens een bron van Us Weekly tekenden de twee 'waterdichte huwelijkse voorwaarden' voordat ze trouwden in 2015.

Jennifer bouwde een flink vermogen op als één van de hoofdrolspelers van hitserie Friends. De zes castleden van de show trokken samen op in de onderhandelingen, waardoor ze uiteindelijk allemaal een miljoen dollar per aflevering betaald kregen. De actrice speelde daarna nog in een flink aantal films en is onder meer het gezicht van cosmeticamerk Aveeno en vliegmaatschappij Emirates.

Ook Justins carrière loopt goed, hij had recentelijk de hoofdrol in HBO-serie The Leftovers, maar de financiële middelen van de acteur zouden niet in verhouding zijn met die van zijn aanstaande ex-vrouw. Dat wordt door site celebritynetworth.com geschat op zo'n 175 miljoen euro, terwijl Justin het met 16 miljoen zou moeten doen.

De insider die Us Weekly sprak, vertelt dat de gesprekken rond de huwelijkse voorwaarden van het stel in 2015 'lang en intens' waren. Hoe hun gezamenlijke bezittingen zoals hun huis in Bel-Air, dat een slordige 16 miljoen euro waard is, worden verdeeld is niet bekend.

Jennifer (49) en Justin (46) kondigden gisteren aan dat ze uit elkaar gaan. Een scheidingsprocedure is volgens Amerikaanse media nog niet gestart.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen