×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin en Hailey zijn op huizenjacht

Justin en Hailey zijn op huizenjacht
18.10.2018 -

De kersverse meneer en mevrouw Bieber, Justin en Hailey, zijn op huizenjacht en hebben hun oog laten vallen op de 'overdosis villa' van Demi Lovato in de Hollywood Hills. Het koppel werd woensdag gespot bij het huis toen ze wegreden in een zwarte SUV, meldt TMZ.


Vorige maand werd bekend dat de villa, waar Demi bijna overleed aan een overdosis drugs, te koop werd gezet voor ruim 8 miljoen dollar. Met name haar ouders drongen aan op de verkoop van het pand waar hun dochter haar donkerste periode meemaakte.

Het huis, dat net boven de bekende Sunset Strip ligt, heeft vier slaapkamers, vijf badkamers, een zwembad, bar en bioscoopzaal. Demi kocht het in het najaar van 2016 voor ruim 7 miljoen euro en zou dus een aardige winst kunnen maken met de verkoop.

De zangeres is sinds haar ziekenhuisopname niet meer in het huis geweest. Ze is na haar medische behandeling vertrokken naar een kliniek, waar ze nog steeds hard werkt aan haar herstel.