×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Justin en Hailey stellen bruiloft weer uit’

‘Justin en Hailey stellen bruiloft weer uit’
23.01.2019 -

Het lukt Justin Bieber en zijn vrouw Hailey maar niet om een geschikte datum te prikken voor hun trouwfeest. Volgens TMZ is de partij nu al voor de derde keer uitgesteld.


De twee trouwden in september vorig jaar al voor de wet, maar wilden dat nog een keer feestelijk vieren met vrienden en familie. De Biebers kregen voor hun laatste trouwfeestdatum van eind februari een paar afmeldingen en besloten daarom om de boel weer uit te stellen.

Bronnen melden dat Justin en Hailey het feest nu een stuk kleiner willen maken en daarom een streep door de lange gastenlijst willen zetten. Onder anderen Kylie Jenner, Drake en Chris Brown zouden bij de 300 gasten zitten die in eerste instantie een uitnodiging hebben gehad.