Justin Bieber viert verjaardag bij Martin Garrix

Justin Bieber blijft zijn 21e verjaardag gewoon lekker vieren. Nadat hij was 'geroast' tijdens opnames van Comedy Central, vloog hij door naar Las Vegas. Hij belandde in Omnia, waar die nacht de Nederlandse dj Martin Garrix zou draaien

Op TMZ staan beelden van Justin die op het podium 'happy birthday' voor zichzelf zingt. Op foto's is te zien dat ook Kris Jenner op het feest in Omnia aanwezig was. Zelf postte Justin een foto van zijn outfit op Instagram.

Justin arriveerde na middernacht in de nachtclub waar de Nederlandse dj Martin Garrix die nacht zou draaien. Justin, die op 1 maart al 21 jaar werd, zou de Nederlandse dj hebben aangekondig. Op het feest zou de wodka rijkelijk hebben gevloeid. Bieber knoopte met alle meisjes die in zijn buurt mochten komen van zijn beveiligers een gesprekje aan. Om vier uur vond hij het welletjes en pakte hij zijn biezen.

In het komische programma The Roast had Justin eerder op de avond nog zijn excuses aangeboden voor de vele negatieve berichten die over hem verschenen. Hij noemde zijn 21e verjaardag een keerpunt in zijn leven.

Martin Garrix in Omnia

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen