×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Justin Bieber verloofd’

‘Justin Bieber verloofd’
8.07.2018 -

Justin Bieber en Hailey Baldwin hebben zich verloofd. Twee vrouwen waren zaterdagavond in een resort op de Bahamas waar ook de 24-jarige zanger en de 21-jarige dochter van Stephen Baldwin waren.


Terwijl de gasten in een restaurant aan het salsadansen waren vroegen Justin's beveiligers aan alle aanwezigen om hun telefoon op te bergen omdat er iets bijzonders ging gebeuren. Daarna deed Justin zijn aanzoek.

Een bekende van het stel heeft tegenover TMZ de verloving bevestigd.

Jeremy Bieber, de vader van Justin, postte zondag op Instagram een foto van zijn zoon. 'Trots is wel het minste! Ik kijk uit naar het volgende hoofdstuk!' schrijft hij erbij.

Justin en Hailey werden half juni weer samen gespot. In 2014 en 1016 hadden ze ook een relatie. Bieber was sinds mei weer vrijgezel nadat zijn relatie met Selena Gomez voor de zoveelste keer op de klippen was gelopen.