×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber vecht zich uit diep dal

Justin Bieber vecht zich uit diep dal
13.04.2019 -

Justin Bieber werkt keihard aan zijn psychische problemen. 'Het gaat elke dag beter. Ik kom terug. Ik zal nooit stoppen met vechten', laat de zanger weten in zijn Instagram Story.


De 25-jarige Justin zou al jaren worstelen met een depressie maar nu pas de tijd nemen om echt met zichzelf aan de slag te gaan. ‘Het is de meest uitdagende tijd van mijn leven’, zegt het Canadese tieneridool, die zich in het verleden veelvuldig in de nesten werkte vanwege zijn persoonlijke issues.

Vorige maand was de zanger al openhartig over zijn strijd. ‘Ik ben enorm gefocust op een aantal diepliggende issues die ik heb, zodat ik er niet aan ten onder ga, zodat mijn huwelijk goed loopt en ik de vader word die ik wil zijn’, vertelde hij. Daarnaast zei Justin voorlopig niet met nieuwe nummers te komen. ‘Muziek is heel belangrijk voor me maar niets komt voor mijn familie en mijn gezondheid.’