×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Justin Bieber in behandeling voor depressie’

‘Justin Bieber in behandeling voor depressie’
12.02.2019 -

Het gaat niet zo lekker met Justin Bieber. De zanger laat zich behandelen voor een depressie. Dat beweren althans ingewijden in het Amerikaanse tijdschrift People. 'Justin lijkt zo down en moe. Hij heeft het behoorlijk lastig.'


Volgens ingewijden heeft de mentale staat van de 24-jarige Justin niets te maken met zijn huwelijk met Hailey Baldwin. ‘Hij is erg gelukkig getrouwd. Het is iets anders waar hij mee worstelt’, zegt een ingewijde. ‘Hij krijgt goede hulp en is in behandeling. Hij lijkt er vertrouwen in te hebben dat het gauw weer beter gaat.’

Wel zou Justin moeite hebben met zijn roem. ‘Op de voet gevolgd worden door zijn fans, camera’s in zijn gezicht. Het raakt hem en hij heeft vaak het gevoel dat iedereen het op hem gemunt heeft.’ Ook ervoer het Canadese popidool druk van zijn ouders. ‘Zijn ouders wilden dit meer dan hij’, doelt de ingewijde op het succes van de zanger.

Justin, die in het verleden vaker in het nieuws kwam wegens wangedrag, liet onlangs al in een interview weten dat zijn doorbraak op jonge leeftijd effect heeft gehad op zijn mentale gezondheid. In 2017 liet hij zich al behandelen voor een depressie.