Julio Iglesias heeft nog een zoon

Een DNA-test heeft aangetoond dat Julio Iglesias nog een zoon heeft. Dat schrijft de Spaanse krant La Vanguardia. De inmiddels 41-jarige Javier Santos is het resultaat van een affaire tussen de 73-jarige zanger en een Portugese ballerina.

Julio zou in de jaren zeventig, tijdens zijn huwelijk met presentatrice Isabel Preysler, een affaire hebben gehad met María Edite Santos. Iglesias heeft dit echter altijd ontkend en weigerde dan ook zijn DNA af te staan toen zijn zoon Javier hem in 1992 voor de rechter sleepte.

Santos wist echter van geen opgeven. Uiteindelijk zouden Javier en zijn advocaat DNA-materiaal van Julio in handen hebben weten te krijgen toen Julio zijn afval op straat zette in de Amerikaanse stad Miami. Tussen de rotzooi zou iets bruikbaars hebben gezeten.

Santos' advocaat bevestigde de uitslag van de DNA-test tegenover de krant. Daarmee heeft de Spaanse zanger negen kinderen. Uit zijn eerste huwelijk kreeg hij dochter Chabeli (45) en zoons Julio (44) en Enrique (42). Uit zijn relatie met de Nederlandse Miranda Rijnburger kwamen zoons Miguel (19) en Rodrigo (18), de zestienjarige tweeling Cristina en Victoria en nakomertje Guillermo van tien jaar oud.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen