Julio Iglesias denkt nog lang niet aan stoppen

Julio Iglesias is nog lang niet van plan om zijn zangcarrière aan de wilgen te hangen. De 69-jarige zanger ziet optreden als een bezigheid waar hij alleen maar sterker van wordt.

'Het is het meest opwindende wat ik doe. Van optreden wordt mijn lichaam alleen maar sterker; mijn bloed gaat er sneller van stromen. Als ik op het podium sta, kan ik niet gebeld worden; ik maak alleen contact met het publiek. Ik bedrijf gratis de liefde met de mensen, en niemand raakt zwanger. Ik bedoel, dat is toch prachtig!? Het meest natuurlijke voor een zanger met een goede stem is zingen. Het moeilijkste voor een zanger is door te kunnen dringen tot de harten van mensen', aldus Iglesias.

De zanger denkt nog zeker niet over stoppen. Als het hem gevraagd  wordt, antwoordt hij: 'Waar heb je het over? Geen denken aan. Ik ga alleen met pensioen als mensen niet meer naar mijn shows komen. Als ze mij niet meer willen horen zingen.'

Op 9 juni komt Julio Iglesias naar Nederland voor een eenmalig bijzonder concert. Zo zal hij samen met Jan Smit een duet zingen. Lees deze week het hele interview met de zanger exclusief in de nieuwe Weekend.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen