×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Juliette van Ardenne last van hormonen

26.04.2018 -

Juliette van Ardenne is zwanger van haar tweede kindje en dat is alles behalve makkelijk op sommige momenten. Zo gieren vandaag bij de Dokter Tinus-actrice de hormonen door haar lijf...


'Zwanger met een hoofdletter Z!', schrijft de actrice op haar Instagram. 'Al om negen uur kapot zijn, met kasten beginnen te schuiven en vervolgens in een totale teringzooi zitten, irriteren aan plantsoenhoveniers omdat ze heel lang kletsen onder mijn raam in plaats van te werken en iets met custardcakejes', vervolgt ze. 

'En maar hopen dat die tweejarige straks gaat tukken…Super redelijk. Niets, last van hormonen!', besluit de actrice grappend.

Juliette maakte eind januari bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Dat betekent dat dochtertje Dees een broertje of zusje krijgt.